Home
Nieuws
Kinkelutenbal
Kaartverkoop
Blai op de May
Foto`s
Leden
Geëerde Kinkeluten
Geëerde niet-Kinkeluten
Nostalgie
Gastenboek
Contact
 
 
 
`t Mays Kabaol
Korenbeurs
De Blaoskaffers
 

Leden

Alex van den Biggelaar  
Alex van den Biggelaar

Lid sinds 2003. Kwaakt op het Mayse carnaval alle jaren zijn woordje mee. Was opjuiner, opperkinkeluut en stond ook wel eens voor PAAL tijdens de Mayse carnaval. Heeft het langst van alle Kinkeluten op school gezeten, maar had uiteindelijk toch nog een speciale cursus nodig om een echt vak te leren. Is tegenwoordig een echte Alcatraz-kikker. Hij gaat net zo makkelijk de bajes in, als dat hij er weer uit komt. Denkt nog steeds populair te zijn bij de vrouwelijke soort, maar zijn leeftijd begint hem toch parten te spelen. Gelukkig heeft hij geen hoogtevrees, want het is niet moeilijk om hem van tijd tot tijd flink op de kast te jagen.

     
Astrid Schoones  
Astrid Schoones

Lid sinds 2003. Meteen begonnen met het aanmaken van nieuw kikkerdril, waardoor het voortbestaan van de vereniging weer voor jaren is gewaarborgd. Treedt niet zo vaak op de voorgrond als haar partner, maar het is ook moeilijk om dat te overtreffen. Is achter de schermen de heerser in de Tijmsloot al zal die dominante paalkikker dat natuurlijk nooit toegeven.

     
Bas de Jong  
Bas de Jong

Lid sinds 2005. Is er een van het Dorstige soort die dolgraag genaturaliseerd wil worden tot echte Mayse kwaker. Is al jaren aan het verbouwen en gelooft nog steeds dat hij ooit klaarkomt. Slaat daar ook meteen de spijker mee op zijn kop (deed hij dat bij die verbouwing maar eens), want denkt de hele dag aan niets anders. Kwakt als porno-kikker vaker dan dat hij kwaakt. Is zeer creatief met ronde vormen en maakt daarmee de meest strakke visuele creaties. Komt altijd zijn afspraken na en soms zelfs op tijd.

     
Bas Zoeteman  
Bas Zoeteman

Lid sinds 1982. Is een bovenmoerdijkse kikker met een echt Spartaanse instelling, maar ondanks dat bepaalt geen brulkikker. Houdt van omzwervingen en blijft nooit lang in dezelfde sloot. Wordt ook vaak in de slotgracht van een Rotterdams kasteel gesignaleerd. Geef deze stille onopvallende kikker een opdracht, dan komt hij het beste tot zijn recht. Kan tijdens een vergadering bij een borreltje in slaap sukkelen. Doet zijn naam eer aan.

     
Bert Huijben  
Bert Huijben

Lid sinds 1964. De voormalig pliessiekikker, waakt er sinds het begin over dat de Kinkeluten blijven zoals destijds in 1964 bedoeld was. Heeft pliessiehelm omgetoverd tot kikkergenot. Heeft een geheel eigen interpretatie over kikkerbillen, die niet door iedereen gedeeld wordt. Is kort voorzitter geweest (omdat niemand anders het wilde), luidde daarmee een tijdperk in waar nog maar zelden over wordt gesproken. Is medeoprichter van de Kinkeluten en wil dat weten ook. Zit tegenwoordig in de commissie PR als stukjesschrijver en is mede aanjager van deze site. Zo nu en dan kun je hem ook bij NAC nog wel eens horen kwaken.

     
Bob van Alphen  
Bob van Alphen

Lid sinds 2010. Nieuwe aanwinst van een volgende generatie Mayse Kinkeluten. Als jongste lid van de verening toch al redelijk actief en daarin misschien al wel een voorbeeld voor de andere kwakers. Lijkt geboren te zijn met een glas bier in zijn hand en heeft vervolgens ook maar besloten de rest van zijn leven in de horeca door te brengen. Schijnt bang te zijn om in het donker naar huis te gaan en organiseert daarom met zijn neef Pim allerlei afterparties die duren tot aan de dagenraad. Heeft recent nog een veldonderzoek uitgevoerd waarom Spaanse vliegen beter smaken dan Nederlandse, maar kon na 2 maanden nog niet tot een eenduidige conclusie komen.

     
Debby Segeren  
Debby Segeren

Lid sinds 2007. Lief en Leed kikker, die het doet voorkomen dat we een heel attente en samenhangende vereniging zijn. Is daarnaast ook de kinkeluutvrouw, die voor de nodige stabiliteit zorgt rondom onze sikretaoris. Zij doet volgens ons veel meer dan Eric wil vertellen. In ieder geval stuurt zij de verslagen wel altijd op tijd rond.

     
Eric Segeren  
Eric Segeren

Lid sinds 2007. Deze kinkeluut maakt een stormachtige carrière door in onze vereniging. Werd na 1 jaar al meteen sikretaoris en bestuurslid (iets dat bij gebrek aan inspiratie wel vaker gebeurt binnen onze vereniging). Doordat hij veel opslagruimte heeft voor alle Kinkeluut-attributen, is hij zeer geliefd binnen de groep. Is regelneef, geheugen en rots in de branding tegelijkertijd.

     
Erika Akkermans  
Erika Akkermans

Lid sinds 1992. Bovenrivierse kikkersoort die nog steeds geen Brabants kwaakt. Echte hulpkikker, waarvan we nog steeds niet weten of ze nou echt blond is of niet. Heeft door hard te ‘werken’ voor genoeg nieuwe dikkopkes gezorgd.

     
Erna Zoeteman  
Erna Zoeteman

Lid sinds 1982. Is net als haar man van boven de sloot, maar heeft lange tijd vertoefd op de May, waar ze al snel aansluiting vond bij het carnaval. Ze wilde echter het allerhoogste wat je kon bereiken en werd lid van de Kinkeluten. Is net zo veranderingsgezind als haar man en verhuist vaker dan de gemiddelde Kinkeluut een schone onderbroek aantrekt. Heeft de Kinkeluten al vele malen verlaten, om evenzo vele keren met tranen in hare kikkeroogjes weer terug naar de trouwe ouwe sloot terug te keren.

     
Frank Dirven  
Frank Dirven

Lid sinds 1985. Veelzijdige kikker, die inmiddels zijn leidende positie in de groep heeft verloren aan jongere dominante mannetjes. Na 16 jaar voorzitterschap heeft hij de voorzittershamer overgedragen en denkt hier zelf voor gekozen te hebben. Bemoeit zich nog steeds met van alles en nog wat en in het bijzonder de muziek. Wordt nog steeds gedoogd en is daarom ook benoemd tot ere-voorzitter.

     
Hanneke Huijben  
Hanneke Huijben

Lid sinds 1964. Is van een opmerkelijke eigenwijze kikkersoort dat bij voorkeur kruipt en springt over een bar. Behoort tot het creatieve soort en is beroemd en berucht vanwege haar carnavaleske uitdossingen op de bals. Ontwerpster van vele Kinkeluten insignes. Denkt nog steeds met andere dames een van de oprichtsters te zijn van de Kinkeluten.

     
Inge de Zeeuw  
Inge de Zeeuw

Lid sinds 1968. Een van de kleinste exotische kikkers, maar wel een van de grootste kwakers. Is van Indonesische afkomst met een tikkeltje Japans bloed, was daardoor zeer geschikt voor de rol van Yoko Ono in de optocht van 1970. Moedert graag over de jongere dikkopkes.

     
Karel Anemaat  
Karel Anemaat

Lid sinds 1964 De meest invoelende en meegaande kikker als iedereen hem maar gelijk geeft! Bekend om veelzeggende teksten zoals: “Dat kan nou wel zo zijn, maar……!” Was dè muziekkikker, die tientallen jaren zorgde voor de juiste muziek op het Kinkelutenbal, waardoor het bal wijd en zijd bekend werd. Is mede oprichter van de Kinkeluten en heeft de relatie tussen de Kinkeluten en de Korenbeurs als het ware dichtgespijkerd. Komt nog geregeld zijn mening geven en ………tsja, daar blijft het dan eigenlijk ook wel bij.

     
Koen de Zeeuw  
Koen de Zeeuw

Lid sinds 1997. Exotische kikkersoort die zuinig omgaat met zijn energie. Is sinds enige jaren kartrekker als hoofd van de commissie versiering. Heeft alleen een grote horde Kinkeluten nodig om zowel de kar als zichzelf vooruit te krijgen. Zorgt er voor dat iedereen op tijd zijn steentje bijdraagt en plant dat allemaal zeer zorgvuldig. Leeft tegenwoordig in het moerassige Teteringen en verkoopt door heel Brabant ook nog allerlei luchtkastelen.

     
Lianne de Wijs  
Lianne de Wijs

Lid sinds 1985. Van Faant tot Kinkeluut dat viel niet mee, maar toch is het wel redelijk gelukt. Als slagersvrouw heeft ze wel varkenspootjes, maar geen kikkerbillen. Al jaren onze beste ballonnenblaas-ster. Is dag en nacht de steun van onze penningmeester en dat is maar goed ook.

     
Lisette Opmeer  
Lisette Opmeer

Lid sinds 1992. Een Kinkeluut die een grote verscheidenheid aan geursporen achterlaat. Heeft een sloot vol smeerseltjes ter voorkoming van liposuctie. Gaat nooit de deur uit zonder haar rescue-crème, want uitdroging is voor dit kikkersoort al gauw fataal. Is een van de kleinere soorten, maar daardoor zeker niet minder opvallend aanwezig. Houdt van verschillende muzieksoorten en een Blooper op zijn tijd. Weet geheel zelfstandig vanuit elke sloot altijd weer de weg naar huis terug te vinden. En dat is maar goed ook, want muziekkikkers kruipen soms al vroeg onder de modder.

     
Marino de Wijs  
Marino de Wijs

Lid sinds 1985. Als slager de meest bloeddorstige Kinkeluut en tevens al jaren de man die als penningmeester op de centen let. Is van het type brulkikker dat onverschrokken en hard lachend door elk gesprek heen brult. Zorgt op een of andere manier altijd wel voor hilariteit. Heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een echte specialist in ballonnen en andere rubbertjes. Brult graag tegen andere kikkers: “Blaast’um maar op”.

     
Mark Yperlaan  
Mark Yperlaan

Lid sinds 1997. Al vele jaren officieel lid, al weten we eigenlijk niet precies wanneer hij nu voor het eerst meekwam. Kwam in ieder geval als klein kwakballeke met zijn ouders mee en is vervolgens als zanger van de vereniging uitgegroeid tot de luidst kwakende Kinkeluut. Ruilde recent de Brabantse sloten in voor een zoeter meer en een paar nieuwe kikkerbillen.

     
Patricia Dirven  
Patricia Dirven

Lid sinds 1985. Actief als regelnicht en reisleidster van verschillende “Weekendjes weg en avondjes uit”. Was met haar 16 jaar ervaring, de langstzittende voorzittersvrouw ooit binnen de vereniging. Zorgt elk jaar weer voor unieke carnavaleske emblemen en met sommige kun je zelfs twee jaar uit de voeten.

     
Patrick Akkermans  
Patrick Akkermans

Lid sinds 1992. Het was natuurlijk vooral vanwege zijn goddelijke lichaam dat deze Kinkeluut na jarenlang warmlopen uiteindelijk toch naar voren is geschoven als voorzitter. Een echte wereldkikker die altijd in buitenlandse sloten vertoeft, maar wel contractueel heeft laten vastleggen dat hij met het Kinkelutenbal en carnaval niet hoeft te werken. Er schijnen kikkersoorten te zijn die zich openlijk afvragen of hij zich als kikkeropperhoofd wel in zulke gewaagde creaties zou moeten hullen. Maar ook daar schijnt hij het schijt aan te hebben.

     
Pim van Alphen  
Pim van Alphen

Lid sinds 2010. Behoort met neef Bob tot de nieuwe lichting Kinkeluten. Liep waarschijnlijk al jaren op het Kinkelutenbal rond zonder daar echt de leeftijd voor te hebben. Stamt uit een ijzersterk, echt Mays geslacht, welke een lekker glas bier niet afslaan. Is overal voor te porren, als het maar laat en gezellig wordt . Is meer van het type langbenige playboy kikker, maar schroomt ook niet om de handen uit de mouwen te steken. Schijnt om studietechnische redenen in Amsterdam te moeten wonen, maar daar lopen de meningen over uit een.

     
Rob Opmeer  
Rob Opmeer

Lid sinds 1992. Bovenrivierse Kinkeluut, die nog steeds niet geslaagd is voor zijn integratiediploma. Verschiet door het jaar nog al eens van kleur, maar is tijdens het Kinkelutenbal altijd tot in de kleinste naadjes gebruind. Door zijn grote mond en luidruchtig gekwaak al enkele jaren onze muzikale leider. Is zonder enige twijfel overtuigd van zijn kwaliteiten en snapt maar niet dat anderen dat ook niet zien. Staat vaak met zijn handen in zijn zakken en kan uren naar werkende kikkers kijken, zonder er moe van te worden. Zoals het een echte kikker betaamt is hij bang voor een kater en drinkt dus met mate(n) tijdens het Kinkelutenbal.

     
Saskia van der Ven  
Saskia van der Ven

Lid sinds 2005. Eentje van het echte Mayse ras. Liep waarschijnlijk al jaren op het Kinkelutenbal rond, voor dat ze ontdekt werd. Schijnt weken van slag geweest te zijn, toen ze uiteindelijk gevraagd werd om Kinkeluut te worden. Is zo betrokken bij het Kinkelutenbal dat ze er zowat alles aan gedaan heeft om haar kikkerdril zo dicht mogelijk bij de Korenbeurs neer te leggen.

     
Simone de Zeeuw  
Simone de Zeeuw

Lid sinds 1998. Een soort van brulkikker, die nooit ophoudt met kwaken. Steekt haar mening niet onder stoelen of banken en kwaakt altijd als laatste. Versiert, bestuurt en verstiert graag, zeker sinds ze is uitgebroed. Zeer territoriaal en komt daarom alleen nog maar voor in en rond de zompige moerassen van Teteringen.

     
Walther Rovers  
Walther Rovers

Lid sinds 1964. Is van het echte Mayse, ongecompliceerde soort zorgkikkers. Moet niks hebben van natnekken en te harde kwakers in de vijver. Zorgt graag voor anderen en vooral voor kikkers die uitstapkes organiseren. Ondanks dat hij mede oprichter is, kwaakt hij daar niet zo over op als die andere oprichters. Bakte vroeger vooral zoete broodjes, maar heeft zich tegenwoordig gespecialiseerd in Public Relations en het World Wide Web. Kortom, één van de weinige ouwe kwakers die met zijn tijd is meegegaan. Trok ooit de wijde wereld in op zoek naar nieuwe sloten, maar komt kruipt langzaam steeds dichter terug naar de May

     
 
 

 

 

Foto`s Blai op ...

15 02 16

Lees verder

Winnaars best v...

04 02 16

Lees verder

Foto`s Jordy v/...

04 02 16

Lees verder

Vanavond Kinkel...

30 01 16

Lees verder

Nog maar een pa...

26 01 16

Lees verder
 
Nieuwsarchief
 
Kinkeluut login
Login